Friday, 19 October 2012

                                              CAN I BE A PART OF YOUR LIFE??

Sunday, 16 September 2012

say bye to your PARADISE!!!

assalamualaikum,cinta..
hurm esok dh nk kene balik maktab!=(
xnk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nk duduk rumah!!!!
xnk balik!!!
nk homesick lah kalau gini!!!
i have to say bye2 to my laptop,bedroom, my cute cats!!!
yg penting aku xnk jumpe MAMAT KEREK tuh!!!!
MUMMY!!!!!!
TAK NK BALIK !!!=(

Saturday, 15 September 2012

8-10-TION PLEASE!!!

LDP MAKTAB SAYA BARUA???!!!
yeke??
ramai org benci dia...
KESIANNYA..=)
hai, bermulanya kisah mcm nih.....
......di sebuah pagi Ahad yang hening tetiba....(selalu nye hari ahad nih kitorang ade inspection bilik and loker)sorry TERSABET~
kejadiannya berlaku pada ahad lepas(8/9/2012..tarikh keramat yang xkan pernah lupa wat budak form 1)
masa tuh warden tengah wat inspection bilik tetibe si LDP nih pegi bagitahu warden tentang nih..
"madam,saya dengar diorang ade buku yang menyimpan SEGALANYA"paham2 jelah...mksudnye diari lah tu..
cuba korang bayangkan kalau mende tu terkene ats btg hidung sendiri???siapa lah nk jwb??bukan nya LDP tuh tapi korang kan???
dia pergi bagi tau warden yg 'kitorang' ade diari??PERLU KAH????
tak fhm lah saya ngan dia tuh...
saya nak tanya DIARI TUH BUKAN KE PRIVACY????
KAN??
tempat kita luah kan ape yg terbuku dlm hati kan??
so TAK PAYAH NAK KECOH SANGAT LAH WEI!!!
saje nk men***** kan??ke nk dpt NAME??
KE SAJE NK SURUH SATU MAKTAB KENAL KAU??
TOLONG LAH MENDE YG BOLEH DIBAWA BERBINCANG TUH WEI..
consider lah skit...
masalah betul!!
hai bila difikir kan balek xlogik la!
pegi lah kau ngan perangai ***** kau tuh!

hai awak yang kat sana tuh!!!

assalamualaikum,cinta...
first at all...nak ckp psl family saya..
nama my dad is Mazli bin Nasran..
he is my Superman!!
everytime I need his help, dia mesti ada untuk saya...
Next, my Superwomen...
her name's is Faizah binti Hj Ismail..
sangat tegas orangnya..tapi satu kepala ngan saya!!=)
saya syg Superman &Superwomen saya!
then, my loving brothers...
first brother is Nuqman Fikri...whole family panggil dia angah!
he is a NAUGHTY but SENSETIVE boy!
DIA= teror Math dan saya buta Math!!!
      = pandai gunakan otak kanan nye..(suka buat keje pelik)
      = kuat MENGOYA!!!hehehe...sorry bro aku kutuk kau kat blog aku!!
      =suka ganggu hidup saya!!!
my second bro is Nabil Fahmi..
saya suka nama dia! nama dia penuh dengan makna yang indah...<3
DIA=always make me smile..walaupun slalu dengki dengan pe yg saya ade..
       =dia kuat ngutuk org!!padahal..
       =suka main lego!!
       =and semalam gigi dia patah!!!mcm arnab dah saya tengok!hahaha
my last brother is Nadzmi Faiq...(naseb baik bukan Nadzmi Faiz..)
dia jarang ada kat umah..sebab dia manje ngan pengasuh dia!!!
but, saya sayang dia!!
DIA=kuat merayap dengan basikal sampai pernah xbalik2 sampai Maghrib!!
       =manje =(
       =kuat perasan yang dia tuh the most handsome boy in the world!!=(
i'm missing him so much!!!<3

                                               ~THIS IS MY HAPPY FAMILY!!!=)

Friday, 14 September 2012

assalamualaikum,cinta..=)

hai.. :)
hari ni saya nak kongsi tentang diri saya...
nama saya Nurul Syuhada bt Mazli...
umur...biarlah rahsia(bak kata Siti Nurhaliza..=)
still belajar lagi...
single and available!!hihihi..
kepala otak yg gila2!!!
that's all...
nk tahu lebih lanjut in next post okay bye!